Mestesugul vietii

  0
  693

  In montarea lui Felix Alexa, Mestesugul vietii este o drama cu accente de umor cinic care pune accentul pe psihologia personajului. Scris de dramaturgul israelian Hanoch Levin, spectacolul vorbeste despre traumele unei casnicii esuate care pot fi extrapolate la cele ale unei existente. 

  Yona Popoch se trezește într-o noapte hotărât să-și părăsească soția, după o căsnicie de 30 de ani. Pornind de la această premisă, Meșteșugul vieții urmărește traseul acuzelor, jignirilor, frustrărilor și iertării, pe fundalul crizei existențiale masculine și al dramei de tip Dorian Gray feminine – oglinda arată o îmbătrânire pe care sufletul nu vrea să o recunoască.

  Scenografia Ninei Brumușilă proiectează peisajul interior al personajelor pe un decor mucegăit, apăsător, în timp ce cântecele Adei Milea – comentarii ale scenelor – aduc o doză de neașteptat,o paralelă cu amestecul de duioșie și sarcasm care caracterizează piesele dramaturgului israelian Hanoch Levin.

  Mestesugul vietii ii are in distributie pe Dana Dogaru, Răzvan Vasilescu si Dan Aştilean.

  Spectacolul se joaca la Sala Izvor a Teatrului Bulandra, iar pretul biletelor este de 37,8 lei, la categoria I si de 18,9 lei, la categoria a II-a. 

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here