Muzica electro la Festivalul George Enescu – Rami Khalifé


  Cand: 19 Sep 2011
  Ora:19:00
  0
  568

  Exotic, dar adevarat. La Festivalul Enescu este asteptat un show electro cu niste beat-uri dracesti. Daca vrei sa te distrezi sau daca esti doar curios cum suna un experiment muzical nascut din combinatia electro, tobe live, pian live (folosit mult ca instrument de percutie) si muzica clasica, techno si minimalista, atunci trebuie sa vii la concertul lui Rami Khalifé.

  Te vei simti in acelasi timp in club si "la Ateneu". Rezultatul suna foarte viu, dramatic, electrizant si inclasabil. Nu va asteptati la muzica clasica cu influente electro sau la muzica electro cu influente clasice, este un gen in care influentele au fost complet metabolizate pana la accese totale si furioase de improvizatie. Sunetul final este organic si deloc hipsterisch. Doar postmodern.

  Rami va veni la Bucuresti pe 19 septembrie la Sala Radio, ora 19:00, impreuna cu Francesco Tristano si Aymeric Westrich in formula Aufgang. Rami si Francesco vor canta la pian, in timp ce Aymeric se va ocupa de sampling si de tobe.

  Rami, fiul unui artist UNESCO – compozitor si interpret la oud, un fel de lauta araba, s-a intalnit cu Francesco in anii 2000 la scoala de muzica Juilliard din New York, unde amandoi au studiat pianul clasic, dar au experimentat extensiv si cluburile si muzica de club.

  Desi fiecare si-a urmat cariera de solist de muzica clasica, in 2005 au cantat impreuna la festivalul electro Sonar de la Barcelona, combinatia exploziva de atunci marcand nasterea Aufgang.

  In deschidere, Rami Khalifé va interpreta o compozitie clasica proprie, Chaos.

  Biletele costa 40 sau 50lei si se gasesc la Eventim online aici sau in reteaua de magazine partenere Eventim.

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here