Noaptea Alba a Galeriilor 2015

0
583

Pe 24 aprilie nu dormim, ci ne plimbăm prin București (preferabil pe bicicletă) urmând traseul culturii în cadrul celei de-a noua ediții a Nopții Albe a Galeriilor

NAG a reușit să aducă arta contemporană de la periferia socială în centrul de influență, dar și să extindă harta proiectului dincolo de centrul orașului, dovedind astfel că artei îi stă mai bine heteronomă (cu subproducte precum responsabilitate socială și implicare), decât autonomă.

Ne așteaptă patruzeci de galerii și treizeci și două de spații alternative, care se așteaptă descoperite în parcursul unei călătorii responsabile (lasă mașina acasă) între orele 19:00 și 04:00.  Și dacă tot veni vorba de spațiile alternative ne-au atras atenția: Artivismul de la Colivia, pentru românul care țipă când nu mai poate, dar al cărui țipăt e stilat, de soprană, adică de o incontestabilă valoare artistică; OfficeArt – Arta funcțională a lui Laurențiu Dimișcă; Stropul de culoare cu o imagine de promovare gri a celor de la Home to garcons; Homo Ludens, cel mai nou joc al celor care au scos camerele pe fereastră, pe Str. Teheran nr. 22 și lista continuă până la 32. Până la 4 dimineața.  

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here