Noaptea Literaturii Europene 2013

0
353

Miercuri 29 mai, cu începere de la ora 19:30, ești invitat la o serie de lecturi cu ocazia celei de-a doua ediții a Nopții Literaturii Europene. Lecturile vor fi susținute de scriitorul Mircea Dinescu, actorii Marian Râlea, Ioana Abur, Florin Busuioc, Ilinca Goia, Gabriela Ioniță, Nicoleta Lefter, Axel Moustache, Mihai Smarandache, Mihaela Teleoaca, Adrian Titieni, rapperul Norzeatic și jurnalistul Cătălin Ștefănescu.

Astfel, la fiecare jumătate de oră, în intervalul 19:30 – 22:30, Noaptea Literaturii Europene îți pregătește lecturi (care nu vor dura mai mult de 20 minute fiecare) la Dianei 4, The Living Room Café, ZOOM Out Lounge, AristoCats Bistro, Alchemia Art Gallery & Lounge, Asociația Generală a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din România, Bursa de Valori București, Lente & cafea, Saga Film, benzinăria MOL Corneliu Coposu, La Scena, GreenTea, Blînd Restaurant.

Se va citi atât din opere semnate de autori clasici – Franz Kafka, Jaroslav Haș¡ek (Peripețiile bravului soldat Svejk) sau James Joyce – fiind reprezentați și scriitorii de literatură contemporană.

În plus, ți se pun la dispoziție 100 de biciclete pe care le vei putea împrumuta gratuit pentru a putea ajunge în toate spațiile de desfășurare a evenimentului în timp util. Pentru a-ți putea rezerva o bicicletă, ești invitat să trimiți un mail aici.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here