Olafur Arnalds pentru prima data la Bucuresti

0
494

Pe 21 noiembrie, Ólafur Arnalds va susţine în premieră un concert la Bucureşti, pe scena Sălii ArCuB. Islandezul ne aduce iarna cu muzica lui de pe cel mai recent album, For Now I Am Winter, în cadrul unui amplu turneu de promovare în Europa, Asia şi Statele Unite. 

Muzica lui Ólafur Arnalds, în acelaşi timp şi veselă şi tristă, se individualizează printr-un sunet care combină muzica ambientală şi electronică cu cea clasică. Prin albumul For Now I Am Winter Olafur extinde şi mai mult explorările muzicale prin includerea pentru prima dată în compoziţiile sale a unei orchestre filarmonice şi a unui solist vocal.

Prin achiziţionarea unui bilet la concert, fanii au şansa de a-l cunoaşte personal pe islandezul de 26 de ani care pune la dispoziţie, prin tragere la sorţi, 6 invitaţii meet&greet Ólafur Arnalds.

Biletele sunt disponibile în două categorii de preţuri – 90 şi 120 de lei – şi pot fi cumpărate din reţeaua Eventim, din magazinele Domo, Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Cărtureşti şi Humanitas.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here