Orquesta Buena Vista Social Club în concert la București


  Cand: 28 Jun 2014
  Ora:20.00
  0
  342

  Cubanezii de la Orquesta Buena Vista Social Club vor pleca, începând din vară, într-un ultim turneu mondial, Adios!. Turneul va cuprinde patru continente până în toamna lui 2015. În planul lor este inclus și Bucureștiul, unde vor concerta pe 28 iunie 2014, la Sala Palatului.

  Inițial denumind un club de muzică din anii 40, din Havana, Cuba, Buena Vista Social Club s-a dezvoltat mai târziu, în anii 90, ca o trupă de sine stătătoare care a lansat, în 1997, un album sub același nume. Filmul omonim al lui Wim Wenders din 1999 a oferit muzicii cubanezilor recunoaștere internațională și a redeșteptat interesul publicului mondial pentru muzica latino în general. 

  În 16 ani, de la lansarea albumului respectiv al filmului, Orquesta Buena Vista Social Club a oferit peste o mie de spectacole în toată lumea. 40 de muzicieni cubanezi au trecut, de-a lungul timpului, prin componența formației. Majoritatea membrilor cei mai importanți și a celor fondatori fiind decedați, formația cuprinde la momentul actual muzicieni din generații diferite.

  Line-up-ul acestui turneu îi include pe Jesus Aguaje Ramos, Omara Portuondo, chitaristul Eliades Ochoa, trompetistul Guajiro Mirabal și Barbarito Torres – care cântă la instrumentul tradițional cubanez laud. De asemenea, ei vor fi acompaniați de veteranul Papi Oviedo, pianistul Rolando Luna, contrabasistul Pedro Pablo, percuționiștii Andres Coayo, Filiberto Sanchez și Alberto „La Noche”, trei trompetiști (inclusiv Luis Allemany), precum și interpretul de muzică son Carlos Calunga. 

  Cu o componență diversă, Orquesta Buena Vista Social Club promit un turneu mondial memorabil, intens cubanez care să aducă onoare întregii istorii a formației și a muzicii cubaneze.

  Biletele pentru spectacolul din 28 iunie de la Sala Palatului pot fi achiziționate din rețeaua Eventim, precum și de pe site-ul Eventim. Prețurile acestora variază în funcție de categorie, de la 100 la 350 de lei. Astfel: 

  • Categoria I – 350,00 RON
  • Categoria II  – 300,00 RON
  • Categoria III –  250,00 RON
  • Categoria IV –  200,00 RON
  • Categoria V – 150,00 RON
  • Categoria VI – 100,00 RON  

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here