Padina Fest 2015


  Cand: 23 Jul - 26 Jul 2015
  0
  376

  Muzica și activitățile sportive montane și-au dat din nou întâlnire la sfărșitul lunii iulie la o nouă ediție Padina Fest pe Platoul Bucegi, la 1500 m altitudine.

  Tradiția se respectă în continuare, iar în timpul zilei au loc evenimente sportive și activități recreaționale, precum: cățărări pe stâncă, Maratonul Bucegilor, rapel, tiroliana și ateliere de aventură. Serile sunt dedicate concertelor, astfel vineri vor urca pe scenă cei de la Alternosfera, Luna Amara, Robin and the Backstabbers, Firma și Niște Băieți. Sâmbătă seara are loc concertul celor de la Șuie Paparude și Firkin (HU) care vor completa seara cu ritmuri irlandeze. De asemenea, Filmonica Muntenia pregătește un program special pentru diminețile de sâmbătă și duminică. Line-up-ul festivalului este încă deschis, noi artiști urmând să fie confirmați în curând.

  Și anul acesta, promovarea Munților Bucegi și a turismului la mare altitudine, ridicarea gradului de educare montană prin impunerea unui regulament de festival și ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural rămân priorităţile Padina Fest, care se va desfășura în perioada 23 – 26 iulie 2015.

  Biletele se pot achiziționa de pe site-urile www.myticket.ro, www.easyticket.rosau www.iabilet.ro, precum și din rețeaua de magazine Diverta din toată țara, rețeaua de magazine UMAN, agențiile Perfect Tour, Magazinul Muzica (București), Librăria Mihai Eminescu, Senia și Sala Palatului. 

  Prețul biletelor este următorul:

  –          Joi, 23 iulie 2015: 15 lei

  –          Vineri, 24 iulie 2015: 35 lei

  –          Sambata, 25 iulie 2015: 35 lei

  –          Abonament: 50 lei.

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here