Parsifal – Richard Wagner


  Cand: 02 Mar 2013
  Ora:19:00
  0
  328

  Productia noua a regizorului de filme si opera Francois Girard, spectacolul Parsifal de la Opera Metropolitana din New York va putea fi urmarit in transmisiune directa la The Light Cinema (Liberty Mall), pe data de 2 martie 2013.

  Tenorul Jonas Kauffman a marcat debutul la The Met cu aceasta productie interpretandu-l pe Parsifal, cavalerul mesei rotunde pornit in cautarea Sfantului Graal. Un alt debut pe scena operei din New York este cel al baritonului Peter Mattei, in rolul lui Amfortas, regele cavalerilor Sfantului Graal. Kundry, una dintre ispitele intalnite de Parsifal pe parcursul odiseii sale este soprana Katarina Dalayman, iar Rene Pape ofera una dintre cele mai apreciate interpretari din cariera sa in rolul inteleptului cavaler Gurnemanz.

  Spectacolul va fi difuzat incepand cu ora 19:00 si dureaza 5 ore si 40 de minute, cu doua pauze. Biletele pentru transmisiune, in valoare de 70 RON, se pot achizitiona de la casele de bilete The Light Cinema.

  Tot aici sunt puse in vanzare abonamentele pentru intreaga serie de transmisiuni live ale celor 12 spectacole de opera de la The Met (difuzate in perioada 13 octombrie 2012-27 aprilie 2013), in valoare de 700 RON.

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here