Pelicula 2018 – Latin American Film & Experience

0
147

Cand: 12 Sep - 16 Sep 2018

Pelicula este festivalul care îţi aduce noile filme sud-americane selectate la marile festivaluri, dar şi tradiţiile continentului unde s-a născut realismul magic. Ediţia din 2018 va avea loc între 12 şi 16 septembrie şi este dedicată cinematografiei şi culturii peruane.

Ce-a de treia ediţie a festivalului Pelicula îţi oferă peste 25 de proiecţii de film, în care vei descoperi cultura şi oamenii diferitelor ţări sud-americane. Nu vor lipsi nici evenimentele conexe – dansuri, cocktailuri, degustări, expoziţii, storytellers – care te invită la o explorare multisenzorială a unui continent fascinant.

Programul complet al festivalului va fi publicat în data de 1 septembrie 2018, pe site-ul oficial.

Au fost puse în vânzare primele festivaluri pass-uri la un preţ special de 150 lei (pre-sale) pe Eventbook. Festival Pass-ul asigură accesul la oricare dintre evenimentele menţionate, dar trebuie rezervat (fără costuri suplimentare) locul în sală la filmul/evenimentul dorit. De asemenea este necesară prezentarea Festival Pass-ului la intrare. Nu este necesară achiziţionarea unui bilet suplimentar, însă rezervarile sunt obligatorii datorită numărului de locuri limitat. Folosind Festival Pass-ul vă puteţi rezerva un singur loc pentru fiecare dintre filmele/evenimentele programate.

Citeşte şi Climas – Trei femei din Peru

La familia – Cum îşi salvează fiul un tată din Venezuela

Climas – Trei femei din Peru

La familia – Cum isi salveaza fiul un tata din Venezuela

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here