PetExpo Romania – Targ dedicat iubitorilor de animale

0
302

Organizat între 16 şi 18 mai 2014, orele 10:00-18:00 (duminică, 10:00-16:00), la Romexpo, târgul PetExpo oferă de la cele mai prietenoase animale de companie în căutarea unui stăpân, la obiecte vestimentare, lese, paturi, cuşti, sejururi la pensiuni şi hoteluri adaptate la mofturile celor mai buni prieteni ai omului.

Firme care produc hrană pentru animale, şcoli de dresaj, precum şi clinicilveterinare vor avea propriile standuri, unde vizitatorii se pot informa şi alege oferta potrivită. De asemenea, iubitorii animalelor exotice, pot vizita standurile cu păienjeni, reptile sau păsări. Nu rata nici peştii rari, din zona dedicată acvariilor.   

Dacă ai un animăluţ pe care talentul nu-l lasă în pace la ore târzii, îl poţi înscrie la diverse concursuri, spre amuzamentul copiilor. Aceste activităţi vor fi organizate în Arena PetExpo, amplasată chiar în mijlocul spaţiului dedicat standurilor.

Preţul unui bilet de intrare este de 10 lei (adulţi), 5 lei (elevi, studenţi şi pensionari). Copiii de până la 5 ani intră gratuit. 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here