Petitia online – Stop discriminarii celor defavorizati estetic – strange un numar record de semnaturi

0
339

BUCUREŞTI (Raport Candide) Într-un act impresionant de solidarizare civică cu cei 3 medici de la Spitalul de Arşi din Bucureşti arestaţi preventiv pentru 30 de zile pentru că cereau mită de la pacienţi şi efectuau operaţii estetice cosmetice (liposucţii, rinoplastii, implanturi cu silicon), pe care le decontau de la Casa de Asigurări pe baza unei documentaţii medicale false, în care erau menţionate un diagnostic şi un tip de intervenţie cu totul diferite  o petiţie online, ce stipulează introducerea operaţiilor estetice în lista procedurilor medicale decontate de către CASMB şi eliberarea tuturor celor arestaţi, a fost semnată de un număr record de cetăţeni până la această oră.

Iniţiatorii sunt organizaţiile AATV (Asociaţia Asistentelor TV) şi APSSSF (Asociaţia Prezentatoarelor de ştiri sportive şi a soţiilor de fotbalişti), dar petiţia se bucură şi de largul suport al cântăreţelor fără voce şi al Elenei Băsescu.

Mezina preşedintelui a vorbit cu greutate, din cauza excesului de colagen din buze, despre obligativitatea clasei politice româneşti de a crea un nou cadru legislativ în privinţa operaţiilor estetice: Trebuie să înlăturăm discriminarea faţă de cei defavorizaţi estetic şi să le oferim şansa de a avea o viaţă plină de succesuri, la fel ca şi mine.

Nereuşind sa-şi arate indignarea, pentru că tocmai ce venea de la injecţiile cu Botox, Bianca Drăguşanu a sărit în apărarea cadrelor medicale: Ce se întâmplă acum este o prigoană împotriva frumuseţii. Săracii medici doar încercau să facă lumea un loc mai frumos în care să trăieşti, la un preţ rezonabil. Ei sunt nişte martiri ai luptei împotriva urâţeniei. Atât a putut declara diva, înainte de a leşina, pentru că nu mai mâncase de câteva săptămâni.

Sursa reală: Mediafax

Această rubrică este o satiră a ştirilor zilei. A se consuma cu neîncredere.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here