PLUM Festival


  Cand: 25 Sep - 26 Sep 2015
  0
  510

  PLUM este un festival boutique de muzică electronică, aflat la prima ediție, care și-a propus să reinventeze ideea de party, pregătind publicului o experiență complexă – două zile, două scene, zone lounge și peste 25 de artiști, totul într-un decor bucureștean semi-industrial, în care muzica și arhirectura urbană coexistă armonios.

  Atunci când barierele dintre genurile muzicale devin tot mai difuze, iar muzica trece de la pur auditiv la multi-senzorial rezultă o experientă completă de ritmuri cu oameni care simt și dansează la unison. Aceasta este esența PLUM, dedicată celor pentru care muzica reprezintă mai mult decât sunete. Totodată, evenimentul își propune să polarizarea publicului său în jurul ideii de reactivare a spațiilor urbane uitate sau chiar evitate, prin intermediul party-ului perfect, în care, pe lângă numele sonore din line-up, publicul și ADN-ul locației fac parte din main attraction-ul experienței.

  PLUM va avea loc în weekendul 25 – 26 septembrie 2015, în Fabrica Pionierul, iar line-up-ul primei ediții îi include pe DJ Fresh și Breach (pentru prima dată în București), Digitalism și Henrik Schwarz (în premieră în România), Miss Kittin, Phaeleh, PillowTalk, Jasper James, Laura Jones, Woz, Golan, Silent Strike, Khidja, Nopame, Ada Kaleh, The Model, Fouchat, OK Corral, DJ Sauce, Disco Snagov, Duro Disco, DJ Shiver, Oktopus, Cristian Gherghely.

  Prețul unui abonament este de 125 lei și poate fi achiziționat de pe www.eventim.ro și din rețelele afiliate.

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here