Pool party cu Todd Terje & Vakula

0
453

Sâmbăta viitoare ai ocazia să îi vezi pe Todd Terje şi Vakula, doi dintre cei mai reprezentativi artişti în zona muzicii electronice la momentul actual. Începând cu ora 20:00 DJ-ii vor anima o petrecere la piscină în club La Plage din Otopeni (sos. Odăi, 26-30).

Încă din 2004 Todd Terje s-a impus pe scena dance norvegiană, alternând sunetele euro kitsch cu cele de jazz latin sau funk. Cel mai cunoscut EP al sau este Eurodans, folosit ca sursă de inspiraţie de către Robbie Williams în melodia „Candy” pe de albumul Take the Crown.

De partea cealaltă, Vakula se numără printre cei mai prolifici producători de muzică house contemporană, lansând din 2010 până acum zeci de single-uri şi EP-uri, precum Picture of you sau Mama said go slow.

Preţul unui bilet de intrare la eveniment este de 25 de lei. Pentru a facilita accesul la clubul din Otopeni organizatorii pun la dispoziţie gratuit microbuze care vor pleca din sfert în sfert de oră din Piaţa Revoluţiei în intervalele 20:00 – 02:00  şi  05:00 – 07:00.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here