Pulp va concerta in Romania pe 8 iulie in cadrul B’estfest


  Cand: 08 Jul 2012
  0
  488

  Pulp, trupa britanica a anilor '90-'00 cunoscuta pentru single-uri ca Disco 2000 si Common People (le poti asculta mai jos), va concerta pentru prima data in Romania, in ultima zi a festivalului de vara B'estfest. B'estfest se va desfasura ca si anul trecut pe malul lacului din comuna Tunari.

  Pulp, trupa de rock alternativ si britpop care s-a remarcat in mijlocul anilor '90 alaturi de trupele Suede, Oasis si Blur, sunt ultimii confirmati la B'estfest dupa Garbage, Caro Emerald, Selah Sue, The Qemists, Milow, Andy C, Mala Vita, Meshuggah, Obituary, Kreator si Moonspell.

  Dupa ce s-au despartit in 2003 pentru ca nu mai erau inspirati muzical sa cante in trupa, in 2010 au anuntat ca reincep sa cante impreuna.

  Bilete

  Deocamdata se gasesc la vanzare doar abonamente pe 3 zile la B'estfest. Acestea costa pana pe 15 martie 215 lei. Dupa aceasta data vor costa 265 lei, dar pretul va creste la 285 lei in zilele festivalului. Biletele pe zile vor costa 125 lei inainte de inceperea festivalului si 150 lei la intrare si vor fi puse in vanzare dupa anuntarea intregului line-up.

  B’estfest Summer Camp se va desfasura anul acesta in perioada 6-8 iulie, abonamentele se gasest la vanzare atat online pe www.MyTicket.ro, cat si din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si retelele afiliate MyTicket. Promotia "early bird” este valabila pana la data de 15 martie. 

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here