Recomandări pentru weekend-ul 17 – 19 aprilie

0
319

Sperăm că a trecut iepurașul pe la voi weekendul trecut și mai sperăm că unii iepurași mai întârziați trec în acest weekend pe la voi și vă aduc și mai multe cadouri, poate chiar în forma unei ieșiri la un eveniment. Noi le oferim inspirație iepurașilor întârziaţi…

 

În weekend-ul acesta vizionăm în premieră…

 

Danny Collins Filmul are în centru un rocker expirat, interpretat de Al Pacino, care trece printr-o revitalizare creativă și sentimentală după ce managerul său Christopher Plummer (BeginnersThe Girl with the Dragon Tatoo) îi dă o scrisoare pe care i-ar fi scris-o chiar John Lennon. 

Cut Bank.Pelicula urmărește eforturile cuplului Dwayne (Liam Hemsworth) – Cassandra (Teresa Palmer) de a trece de la orășelul plictisitor la interesantul Los Angeles. Planurile lor sunt însă date peste cap atunci când Dwayne este martorul unei crime. 

Paul Blart: Mall Cop 2– Paul, mare poliţist la mall 2. Haiosul agent de pază Paul Blart (Kevin James) este angajat de această dată la un casino de lux din Las Vegas, unde se va confrunta la fel de năstruşnic cu o bandă de hoţi care ia în vizor obiectele de artă valoroase din clădire.

 

În weekend-ul acesta citim…

 

Câteva impresii depre noul sezon din serialul Game of Thrones de la The New Yorker.

 

Despre Virginia Woolf şi parerea scriitoarei despre cea mai bună minte ca fiind mintea androgină.

 

Despre fotografiile din seria Self Portraits with Men realizate de artista cehă Dita Pepe, care şi-a reimaginat viaţa ei în sute de scenarii diferite.

 

În weekend-ul acesta ascultăm…

 

Albumul Reason de la Selah Sue. Artista ne va vizita pe 13 mai la Arenele Romane şi noi abia aşteptăm s-o vedem.

 

În weekend-ul acesta mergem la…

 

Festivalul Internațional de Film NexT 2015 care ne aşteaptă cu un număr record de 146 de filme, invitați, programe speciale, seminarii și petreceri, între 15 și 19 aprilie 2015.

JAZZ IN CHURCH 2015Festivalul, ce are loc în perioada 16-19 aprilie, aduce concerte de muzică jazz în Biserica Luterană din București. 

Concert Mono (Jap) + Helen Money – Concert de post-rock al formaţiei japoneze Mono.

Anonimul veneţian.Piesa – studiu, în coordonarea lui Ion Caramitru, o putem vedea la Teatrul Naţional Bucureşti sâmbăta aceasta.

VOI N-AŢI VĂZUT NIMIC! – Spectacol de la Salonul de Proiectece face parte din expoziția „Eroismul răsare într-un depozit de mărfuri”. Intrarea e liberă în baza rezervării.

Festivalul Național de Teatru OKaua – ediția a III-a. Festival de teatru în care putem vedea atât piese de profesionişti cât şi piese de actori-amatori. Intrarea e liberă.

…. Şi ne pregătim pentru BucharEST International Film Festival 2015.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here