Recomandări pentru weekend-ul 17 – 19 iulie 2015

0
625

Weekend-ul acesta vă dăm un motiv major să ieşiţi din case, indiferent de vreme: Robbie Williams! Şi alte câteva motive mai mici, dar faine.

 

În weekend-ul acesta vizionăm în premieră…

 

Magic Mike XXL. O comedie care continuă povestea lui Mike (Channing Tatum), la trei ani după ce a renunţat la promiţătoarea sa carieră de stripper (în Magic Mike – 2012). Acesta acceptă cu greu să se întoarcă în trupa de dansatori exotici „Regii din Tampa”, aflată acum în pragul eşecului. Pentru ultimul lor spectacol vor pregăti un show senzaţional.

 

Ant-ManOmul-Furnică. Paul Rudd în rolul unui supererou Marvel. Nu este vorba însă despre orice supererou, ci despre Ant-Man. Scott Lang (Rudd) trebuie să pună la cale un plan de protecție a invenției profesorului Hank Pym (Michael Douglas): un costum care îl face pe purtător mai mic și mai puternic. Și să salveze lumea, bineînțeles.

 

În weekend-ul acesta citim…

 

Despre comment-uri la articole, clipuri, etc. online şi ce stări creează ele pentru autori courtesy of The New Worker.

 

Despre competiţia de frumuseţe pentru femei musulmane, Miss Muslimah din Indonezia şi vedem şi nişte fotografii interesante cu concurentele.

 

Despre un spectacol de balet din Brooklyn în care au dansat şi roboţi.

 

Şi vedem câteva poze cu expoziţiile de la Bienala de Artă de la Veneţia.

 

În weekend-ul acesta ascultăm…

 

Totul ce se poate găsi de la Robbie Williams. Artistul va concerta vinerea aceasta în Piaţa Constituţiei.

 

În weekend-ul acesta mergem la…

 

Poveşti din Bucureşti în Benzi Desenate– a doua ediţie a Salonului BD reuneşte o colecţie de benzi desenate dedicate Bucureştiului, realizate pe o perioadă de trei secole: secolul XIX, până în prezent, început de secol XXI. 

Expoziţia "Structured Mirrors" a artistului vizual Tudor Plăieşu. Derulată în cadrul proiectului cultural Kulturama 2015, "Structured Mirrors" este o expoziţie-manifest, în care regăsim câteva din temele preferate ale artistului: monocromia, drip painting-ul, portretul și gestualismul abstract. 

My Memory / Your History – performance ce explorează intersecţia amintirilor şi istoriei individuale la oamenii care aparţin mai multor naţiunii sau în cazul comunitarilor transnaţionale

Festivalul de teatru urban ce se va desfăşura la Carol 53. Sunt programate spectacole pe toată durata weekend-ului, iar sâmbăta spectatorii vor avea parte de un program special, cu ocazia zilei Casei Carol 53.

 

Alexandru Rădvan: Mormânt romantic pentru Pasolini din cadrul festivalului ART ON DISPLAY @ MUSETTE KUBE situate pe Bd. Calea Victoriei 114.

 

Gradina cu Filme. Filmul, momentele de stand up comedy, concertele live și piesele de teatru fac parte din oferta pe care cei de la CREART au pregătit-o publicului pe toată vara. 

 

Festivalul de teatru „Dell’ Arte” care vine în întâmpinarea publicului bucureștean și nu numai cu o ofertă variată de spectacole atractive din dramaturgia clasică și contemporană, dar și cu producții ale departamentelor de coregrafie și păpuși marionete.

 

Festival Bucurestii lui Caragiale– care ne aduce multe spectacole gratuite în centrul Vechi sau la Gradina La Conu Iancu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here