Recomandări pentru weekend-ul 24 – 26 aprilie

0
526

Weekend-ul acesta nu dormim fiindcă avem parte de o grămadă de expoziţii oferite de Noaptea Alba a Galeriilor, dar şi de Spotlight on Bucharest. Şi pentru a putea rezista nopţilor albe care se anunţă, noi vă recomandăm să mergeţi şi la Coffee Lovers Event.

 

În weekend-ul acesta vizionăm în premieră…

 

The Avengers: Age of Ultron – Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron. Joss Whedon continuă seria The Avengers cu cel de-al doilea film, Age of Ultron. Tony Stark (Robert Downey Jr.), creează un robot capabil să controleze armata de roboți în eventualitatea unei retrageri a lui Stark, Ultron (James Spader). 

Miss Julie– Domnişoara Julie. Fermanagh, 1890, noaptea de Sânziene: Miss Julie (Jessica Chastain, Interstellar), o tânără aristocrată, se lasă sedusă de valetul tatălui său, Jean (Colin Farrell). Singura scăpare pe care cei doi o găsesc de sub amenințarea judecății aspre a tatălui lui Julie este sinuciderea. 

Child 44. Crime trecute sub tăcere. Produs de Ridley Scott, filmul e regizat de mai puțin cunoscutul Daniel Espinosa (Easy Money, Safe House). Tom Hardy interpretează rolul unui agent al Ministerului Securității Statului căzut în dizgrație, însărcinat să investigheze o serie de crime cărora nimeni altcineva nu le dă atenție, ale căror victime sunt copii. Motivele par să îndrepte către o personalitate aflată chiar la vârful structurii de partid. 

Vi är bäst! – Suntem cele mai tari!. Klara (Mira Grosin) și prietena sa cea mai bună, Bobo (Mira Barkhammar) sunt două rebele de 13 ani care își caută cu îndârjire o cauză. Cu tunsorile lor Pixie și crestele mohawk, fetele se simt atrase de universul punk și în ciuda faptului că nu au nici instrumente muzicale, nici studio de repetiții sau vreun talent muzical notabil, se hotărăsc să ajungă staruri.

Cel Ales. Dramă românească cu Olimpia Melinte, Bogdan Stanoevici, Laura Cosoi care prezintă povestea domnului X (Bogdan Stanoevici). Este ajutat să fugă din țară, în schimbul unei crime. Aceştia îl declară mort, în timp ce el părăseste țara de adopție, renunțând la identitate, la familie, la toată viața sa.

 

În weekend-ul acesta citim…

 

Despre protestul Hologramelor din Madrid de la The New Yorker. Încă un mit al SF-urilor devenit realitate…

 

Și poate urmăm exemplul pentru cina de seară după acest articol cu steagurile țărilor realizate din mâncare. Oare cum ar arăta steagul României din mâncare?

 

Câteva poze de la festivalul Luminii de la Lyon (că să avem cu ce-l compara pe al nostru).

 

În weekend-ul acesta ascultăm…

 

O compilație a cântecelor lui Ann Brun. Cântăreața norvegiană va concerta la Sala Radio pe 10 mai.

 

În weekend-ul acesta mergem la…

 

Noaptea Alba a Galeriilor 2015Pe 24 aprilie nu dormim, fiindcă ne așteaptă patruzeci de galerii și treizeci și două de spații alternative, în parcursul unei călătorii responsabile (lasă mașina acasă) între orele 19:00 și 04:00

BucharEST International Film Festival 2015/B-EST IFF. Festival pentru cinefilii pasionaţi de rarităţile care nu intră în circuitul marilor cinematografe.

Expozitia ATLASUL FRUMUSETII @ ArtfoolyO expoziţie de excepţie, în premieră mondială, ce constă în fotografii realizate de artista Mihaela Noroc, care a călătorit in 37 de ţări pentru a captura frumuseţea şi diversitatea femeilor de pe tot mapamondul.

Spotlight on Bucharest– care ne-a pregatit multe instalatii de lumini printre care si Urban Neon Forrest pe Lipscani, compusă din 80 de stâlpi de neon, răspândiți în fața Băncii Naționale.

Flori pentru AlgernonSpectacolul-confesiune Flori pentru Algernon ce o are în distribuţie pe actriţa Iulia Colan.

Insir’te margariteSpectacolul se adresează unei categorii largi de public, reunind într-o viziune regizorală debordantă 80 de interpreți, de la actori debutanți la nume consacrate, 300 de costume și o mulțime de pălării impresionante, muzică originală semnată de Gheorghe Zamfir, pantomimă, step, dans și balet.

Coffee Lovers Event 2015. Ajuns la a patra ediţie, Salonul Internaţional al cafelei este o îmbinare între sortimentele exotice, workshop-uri, sfaturi, informaţii oferite de cunoscători şi demonstraţii de Latte Arte. Participanţii vor avea, de asemenea, ocazia să vizioneze Campionatul Naţional de Barista.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here