Recomandari pentru weekend-ul 4 iulie – 6 iulie

0
418

Lista evenimentelor din acest weekend nu este deloc impresionantă, însă sâmbătă îi vom putea vedea pe scenă, pentru prima oară în România, pe cei de la 30 Second to Mars sau vom putea merge la cinema pentru a urmări premiera acestei săptămâni, ce conține o distribuție foarte interesantă.    

Așadar, vineri va avea loc lansarea dramei Third Person regizată de Paul Haggis (Crash, In The Valley of Elah). Filmul prezintă poveștile mai multor personaje, având în comun iubirea manifestată în diferite forme. Din distribuție fac parte Liam Neeson, Olivia Wilde, Mila Kunis, Adrien Brody, Moran Atias, James Franco, Maria Bello și Kim Basinger.

 Pentru iubitorii de muzică este bine de știut că sâmbătă, la Romexpo, va avea loc unul dintre marile concerte anunțate vara aceasta, susținut de trupa 30 Seconds to Mars, alcătuită din Jared Leto, Shannon Leto și Tomo Milicevic. Sound-ul trupei caracterizat drept o combinație între progressive metal, space rock și experimental rock au transformat-o într-una dintre cele mai curtate trupe.

Pentru acest weekend îți recomadăm și o vizită la MNAC, unde este deschisă expoziția Europe. South East – Recorded Memories. Proiectul reunește viziunile a 23 de artiști cu privire la istoria recentă a Europei prin intermediul fotografiilor și instalațiilor video.

Tot la MNAC este deschisă și expoziția de instalații multimedia interactive SenzArt, dedicată, mai ales, persoanelor cu dizabilități de văz și de auz. Te vei familiariza cu modalitățile artei contemporane de a comunica la niveluri de percepție diferite prin intermediul unui vocabular senzorial variat.   

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here