Recomandari pentru weekendul 11 iulie -13 iulie

0
368

Acest sfârșit de săptămână nu ne oferă prea multe  în materie de evenimente, așa că poate e momentul perfect să faceți o mică escapadă la mare sau la munte, asta în cazul în care nu v-ați cumpărat bilete pentru concertul lui Hugh Laurie. Sau poate ați plănuiți deja să vedeți o piesă de teatru după Samuel Beckett. Filmele care vor avea premiera vineri mai pot aștepta puțin, nu?

Fanii serialului House se vor putea bucura de spectacolul pe care îl va susține Hugh Laurie pe 12 iulie la Sala Palatului. El va fi însoțit de trupa sa The Copper Bottom Band și de alți artiști cunoscuți printre care se numără Elizabeth Lea și Larry Goldings. Concertul va conține piese de blues, jazz, iar unele vor avea influențe moderne. 

Unul din filmele care va avea premiera weekend-ul acesta este Begin Again în care îi vom putea vedea pe Keira Knightley, Mark Ruffalo și Adam Levine. Keira va interpreta un rol diferit față de cele cu care ne-a obișnuit până acum. Ea va fi Greta care cu ajutorul lui Dan (Mark Ruffalo) va încerca să pună la cale un plan legat de o posibilă carieră muzicală. Keira cântând, yes please 😀 !

Canibal spune povestea lui Carlos (Antonio de la Torre), cel mai cunoscut și apreciat croitor din Granada, care ascunde un secret periculos: ucide femei, după care se hrănește cu cadavrele lor. În aceste circumstanțe intră în scenă actrița de origine română, Olimpia Melinte, care va juca rolul unei imigrante din România care își caută sora geamănă pierdută. Filmul se va transforma într-o poveste de dragoste între o femeie inocentă și un demon cu chip de bărbat.

Cel de-al treilea film care va intra în cinematografe de vineri este Dawn of the Planet of the Apes, continuarea filmului The Rise of the Planet of the Apes. Acțiunea va roi în jurul rebeliunii maimuțelor conduse de Caesar (Andy Serkis). Ele doresc să preia controlul planetei, intriga constituindu-se pe baza răspândirii virusului care poate crește nivelul de inteligență a primatelor, un virus ce se dovedește a fi mortal pentru oameni.

Cei de la Unteatru ne invită sâmbătă la piesa Ce zile frumoase în care îi vom putea vedea pe Sabrina Iașchevici și Ionuț Vișan. Spectacolul a câștigat premiul pentru cea mai bună regie, cea mai bună interpretare feminină și cea mai bună scenografie la ultima ediție a Festivalului Național de Teatru Independent. Așadar, it's a must-see!

În cazul în care nu ați ajuns până acum la Muzeul Național de Artă Contemporană (MNAC), încă mai puteți să vedeți expoziția Europe. South East – Recorded Memories, care are drept scop punerea trecutului într-o lumină nouă prin prezentarea unor mărturii personale ale trecerii timpului. Tot la MNAC veți putea vizita și expoziția de instalații interactive SenzArt, care pornește de la ideea că arta trebuie experimentată. Expoziția este dedicată mai ales persoanelor cu dizabilități de auz și văz.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here