Recomandari pentru weekendul 12-14 iulie 2013

0
399

Evenimentele se pregătesc să intre și ele în vacanța, așa că profită cât mai sunt încă. Primul eveniment din acest weekend despre care îți povestim va avea loc în Piața Universității: proiectul Poiana Urbană își propune să aducă spiritul vacanței în București. Programul acestui weekend cuprinde concerte live sau proiecții de concert și filme.

 

Un alt eveniment interesant al weekend-ului este Marele Picnic Cinematografic la Grădina Botanică. Așadar, sâmbătă seara, de la ora 20:00 până la ora 23:30 vei putea urmări, în Grădina Italiană, cele mai populare scurtmetraje difuzate la ShortsUP din 2008 până în 2013.

 

De asemenea, la acest sfârșit de săptămână va avea loc premiera filmului Lore, un film multipremiat la festivalele de film din Europa. Pelicula reprezintă povestea a cinci frați, care sunt nevoiți să străbată întreaga Germanie pentru a ajunge la bunica lor, după arestarea părințiilor lor naziști la sfârșitul celui de-Al Doilea Război Mondial.

 

Pentru fanii science-fiction, este bine de știut că vineri se va lansa filmul Pacific Rim, cu regia semnată de Guillermo del Toro (Pan's Labyrinth, Hellboy). Printr-un portal din Oceanul Pacific, ajunge pe Pământ o rasă de extratereștri uriași, care amenință cu distrugerea omenirii. Pentru a le face față, este creată o armată de roboți gigantici, pilotați mental de către oameni.

 

Cei care vor să meargă la o piesă de teatru, o pot face vineri seara la Godot Cafe – Teatru, unde la ora 22:00 va începe piesa 7 dintr-o lovitură. Spectacolul este o poveste cu și despre tineri care sunt dispuși să sacrifice orice și să plătescă oricât pentru a-și îndeplini visele.

 

Iar dacă vrei să vizitezi o expoziție, la Muzeul Național de Artă Contemporană este deschisă expoziția GOOD GIRLS. Memorie, dorinţă, putere – artă produsă de femei, unde poți admira lucrările a 63 de artiste internaționale din 23 de țări. Expoziția abordează tematici legate de relațiile dintre genuri, identitate artistică sau sexualitate. 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here