Seară de filme românesti la HBO

  0
  591

  De ziua națională a României, HBO a pregătit o seară cu producții autohtone. Vei putea urmări, pentru prima dată pe micul ecran și la puțin timp de la premiera în cinematografe, filmul lui Tudor Giurgiu, Despre oameni și melciAcesta va fi difuzat de la ora 20:30, imediat după serialul care-l are ca protagonist pe Marcel Iureș, În derivă.

  După filmul lui Giurgiu, urmează începând cu ora 22:05 scurmetrajul Un alt Crăciun, semnat de același regizor și care-i are, în rolurile principale, pe actorii Ovidiu Crişan, Maria Seles și Adrian Cucu. Filmul va fi urmat de  Sink, în regia Iuliei Rugină.

  De la ora 23:00, poţi viziona scurtmetrajul lui Paul Negoescu – Orizont, selectat în competiţia secţiunii Semaine de la Critique a Festivalului de film de la Cannes. Seara continuă cu scurtmetrajele De azi înainte (regizor Dorian Boguţă) și Reflex, regizat de Andrei Chiriac, care îi are pe Raluca Aprodu și pe Marius Manole, în rolurile principale. 

  Ultimul film al serii românești de la HBO este scurtmetrajul Blu, semnat de Nicolae Constantin Tănase, cu Dan Condurache, Mădălina Craiu, Rodica Negrea.

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here