Sebastian Stan in Captain America: The First Avenger

0
527

Sebastian Stan (nascut pe 13 August 1983, la Constanta) isi contureaza o cariera frumoasa la Hollywood. Ultimul film in care joaca, Captain America: The First Avenger, este primul film cu buget mare (estimat la 140 mil $) in care apare. Aici interpreteaza un rol secundar: cel mai bun prieten al lui Captain America, Bucky. Filmul va avea premiera in Romania weekend-ul viitor, pe 5 august. Actorul a dat probe pentru rolul principal, dar a fost ales sa il interpreteze pe Bucky deoarece, conform regizorului, Joe Johnston, Sebastian are o latura mai intunecata, á la James Dean, care nu se potrivea personajului Captain America.  De altfel nici Bucky nu are in benzile desenate dupa care s-a facut ecranizarea aceasta idiosincrasie, care apare insa in film, in interpretearea lui Sebastian Stan. Se pare ca regizorul l-a placut prea mult ca sa nu-l distribuie in film.

Sebastian Stan joaca in Captain America alaturi de Tommy Lee Jones, Chris Evans si Stanley Tucci.

Sebastian a jucat recent in Black Swan (personajul Andrew, unul dintre tipii cu care Natalie Portman si Mila Kunis se intalnesc si se distreza intr-un club), Rachel Getting Married (Walter), The Covenant (Chase Collins). In America, Sebastian este cunoscut mai ales pentru rolurile din serialele TV Gossip Girl si Kings.

Sebastian a copilarit in Romania pana la 8 ani, cand s-a mutat impreuna cu mama sa la Viena, si apoi in Statele Unite, la 12 ani.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here