Shadowland la Bucuresti

0
750

Unul dintre cele mai interesante concepte de spectacol, ce combină dansul cu elemente de acrobație, teatru, muzică, poezie și cultură pop este Shadowland și aparține trupei americane Pilobolus Dance Theatre. Dansul umbrelor va ajunge în premieră și în București, la Sala Palatului, unde vor avea loc două reprezentații, pe 23 și pe 24 februarie 2014.

În spatele unui ecran alb, dansatorii crează personaje, obiecte animate, peisaje sau animale, folosindu-și doar trupurile. Spectacolul Shadowland este o reprezentație  complexă a visului unei fetițe care se simte singură și marginalizată de către familie. Astfel, ea pornește într-o călătorie în care întâlnește tot felul de personaje, care mai de care mai ciudate, dar și interesante.

Acest spectacol a luat naștere după ce trupa Pilobolus a participat la Gala Premiilor Oscar în 2007, unde a creat un dans al umbrelor special. În spatele ecranului, siluetele dansatorilor au luat forma statuetei Oscar, în continuare fiind recreate câteva scene din filme precum Little Miss Sunshine, The Devil Wears Prada, The Departed, Snakes on a Plane sau Happy Feet.

Biletele pentru spectacol au fost deja puse în vânzare și pot fi achiziționate la următoarele categorii de preț: 125 lei, 150 lei, 175 lei si 200 lei.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here