Shine 2015


  Cand: 04 Jul - 05 Jul 2015
  0
  434

  Între 4 și 5 iulie 2015, la Arenele Romane, are loc cea de-a doua ediție a festivalului Shine. Evenimentul își propune să ofere publicului un line-up cu 6 artiști pe zi alături de un headliner internațional, combinând stiluri de la rock alternativ la indie la electro și trip hop.

  Până acum și-au anunțat prezența în cadrul festivalului trupe autohtone precum Vama, Șuie Paparude, Coma, Grimus, Toulouse Lautrec și Roadkill Soda. De asemenea, Zdob și Zdub va susține un concert care face parte din turneul aniversar intitulat Zdop și Zdup – 20 de ani.

  Primul headliner al festivalului Shine este trupa belgiana TRIGGERFINGER, o trupă de alternative-indie/stoner rock, activă încă din 1998, care a devenit recunoscută pe plan mondial odată cu interpretarea acustică a piesei I follow rivers de la Lykke Li. Triggerfinger au susținut sute de show-uri pe scenele internaționale, cantând chiar si alături de Rolling Stones în Londra. Printre altele a câștigat și Belgian Music Industry Award în 2013 pentru hit of the year, best group, best alternative music și best live-act.

  Organizatorii au anunțat că vor dezvălui în curând și alte trupe care vor lua parte la festival printre care și un headliner de talie internațională.

  Până pe 1 mai 2015 prețul unui abonament este de 39 lei la Acces General și 54 lei la Golden Circle. După acestă dată prețurile vor crește la 44 lei și 59 lei, iar in ziua concertului și la intrare, în limita stocului disponibil, prețul abonamentelor va fi de 50 lei, respectiv 70 lei. 

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here