Soundcheck 021 Fest – ediția I


  Cand: 30 Apr 2015
  Ora:19.00
  0
  434

  Iată că în această primăvară avem parte și de festivaluri în premieră. Unul dintre acestea este Soundcheck Fest 021, primul festival care lasă ușile deschise în timpul probelor de sunet, își va deschide porțile în București, pe 30 mai, la Arenele Romane. Dacă vă întrebaţi de ce are ataşat numărul 021, aflaţi că acesta vine de la prefixul Bucureştiului.

  În line-up regăsim nume precum: Subcarpati – cea mai cunoscută trupă de hip-hop din zona de muzică indepedentă, care a reușit să urce în preferințele comunității alternative din România într-un timp foarte scurt, Argatu – care creează muzică încă de la 17 ani, iar cu fiecare album al lui a incercat să aducă un element inovativ, o mică schimbare sau  noul proiect Fantome – doi producători muzicali din Bucureşti, care abordează sunetul folcloric românesc cu o direcție lăutărească urbană şi nostalgică. 

  Biletele se pot cumpăra online de pe www.myticket.ro și offline din rețeaua Diverta, Librăria Eminescu și Magazinul Muzica, la prețul de 35 de lei în martie, 45 de lei în aprilie și 55 în mai.

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here