Spargatorul de Nuci – Bolshoi

  0
  479

  Unul dintre cele mai populare spectacole de balet, Spărgătorul de nuci, opera lui Piotr Ilici Ceaikovski, poate fi văzut la Grand Cinema Digiplex. Versiunea Baletului Bolshoi are o coregrafie semnată de Yuri Grigorovich și este plină de romantism și meditații filosofice despre dragostea ideală.

  Spărgătorul de nuci spune povestea unei tinere fete, Clara, și a unui spărgător de nuci ce prinde viata dupa ce îl primește în dar de Crăciun. În vis, Clara îl vede pe Regele Șoarecilor care încearcă s-o răpească. Impreuna cu spărgătorul de nuci Clara luptă sa se salveze. La finalul bătăliei, învingător, spărgătorul de nuci se transformă într-un prinț care o ia pe fată într-o călătorie prin ținuturi necunoscute, magice.

  Spectacolul va fi difuzat pe 16 decembrie 2012, începând de la ora 17:00, iar biletele, în valoare de 70 RON, se pot achiziționa de la casele de bilete ale cinematografului din Baneasa Shopping City.

  Tot aici sunt puse în vanzare și abonamentele fie pentru întreaga stagiune 2012-2013, fie sezoniere: noiembrie 2012 – februarie 2013 sau martie – iunie 2013.

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here