Street Delivery 2015


Cand: 12 Jun - 14 Jun 2015
Ora:10:00
0
378

Anul acesta, în perioada 12-14 iunie 2015, strada Arthur Verona va găzdui cea de-a X-a ediție Steet Delivery, un eveniment responsabil care își responsabilizează participanții și o platformă pentru ideile care contribuie la un oraș mai prietenos.

La cea de-a 10-a aniversare, Street Delivery își propune o mutație reală în felul în care privim orașul din prisma schimbărilor climatice, oferind soluții pentru diminuarea efectelor lor asupra mediului și oamenilor. Street Delivery X tratează tema încălzirii globale și ne propune reciclarea creativă, alternative de transport, îngrijirea spațiilor verzi și reducerea emisiilor de noxe și a nivelului de praf. Totodată, Street Delivery dorește dezvoltarea spațiului urban creat prin finanțarea a 10 proiecte cu 1000 euro fiecare și cu materiale de construcții acolo unde este cazul. Tema propusă anul acesta se numește Amprenta de Carbon, iar proiectele au fost înscrise în urmatoarele categorii: artă, arhitectură & urbanism, carte, dezbateri, junior (activități pentru copii), muzică, societate civila & mediu, sport, teatru & performance și transport alternativ.

De asemenea, ARCEN propune participanților la eveniment un spațiu alternativ de promenadă între strada Arthur Verona și Gradina Cismigiu, organizând traseul-cultural nocturn De la ARO la Bulevard. Traseul spune povestea Bucureștilor interbelici, povestea anilor 20-30; este un traseu despre Bucureștiul anilor nebuni, despre lumea bună bucureșteană cu obiceiurile și obsesile ei, cu invențiile modernității la care trebuie să facă față, o lume care iubește muzica, manierele și cafeaua bună, o lume cu tineri entuziaști care vor să schimbe la față lumea. Traseul-cultural se va desfășura începând cu ora 21:00 în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

Anul acesta Steet Delivery a facut parteneriat și cu cei de la SONOR, luând naștere Street Delivery Nights. Astfel, cei care vor să continue petrecerea și după ora 23 sunt așteptați la Arenele Romane în zilele de vineri și de sâmbătă unde vor concerta Alexandrina, Robin and the Backstabbers, URMA, Byron, Les Elephants Bizzares, KUMM și Sophisticated Lemons. Abonamentele de 2 zile pot fi achiziționate la prețul de 40 de lei sau 30 de lei (vineri) și 35 lei (sâmbătă).  

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here