Summer Well 2015


  Cand: 08 Aug - 09 Aug 2015
  0
  513

  Summer Well A Festival like a Holiday – a ajuns la cea de-a 5-a ediție și va avea loc, ca de obicei, în cel de-al doilea weekend al lunii august, mai exact pe 8 – 9 august 2015 pe domeniul Palatului Știrbey de lângă Buftea.

  Line-up-ul de anul de anul acesta este format exclusiv din trupe britanice, capetele de afiș fiind cei de la Kasabian, Foals și The Maccabees. Acestora li se vor alătura pe scena Summer Well La Roux, The Wombats, Jungle, Kwabs, Foxes, Circa Waves și Dan Croll.

  Kasabian este o trupă de rock alternativ, înființată în orașul Leicester, în anul 1997. De-a lungul timpului a lansat 5 albume de studio, câștigând mai multe premii muzicale, printre care Brit Award în 2010 la categoria Best British Group. Baieții de la Kasabian au mai concertat în România și la festivalurile B’estfest și Peninsula.

  Foals este o trupă indie rock din Oxford, care a lansat 3 albume până în prezent și sunt apreciați, mai ales, pentru spectacolele live pe care le susțin, câștigând și fiind nominalizați de câteva ori la categoria Best Live Act în cadrul decernărilor de premii muzicale.

  The Maccabees este de asemnea o formație indie rock care a apărut în peisajul muzical britanic în anul 2004 la Londra, pregătindu-se în prezent pentru lansarea celui de-al 4-lea album al lor.

  Abonamentele pentru Summer Well se găsesc online, pe www.easytickets.ro, și în magazinele Orange, prin Eventim. Între 20 aprilie și 20 mai, prețul unui abonament este de 199 de lei, între 21 mai și 8 iulie, de 239 de lei și, între 9 iulie și 9 august, prețul unui abonament va fi de 279 de lei. De asemenea, acestor prețuri li se adaugă taxele companiilor de ticketing.

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here