Tea & Coffee Festival 2013

0
440

Știai că în fiecare secundă în lume se beau 15000 de cești de ceai? Sau că cea mai populară băutură după apă este cafeaua? Indiferent de răspuns, locul tău este la Tea & Coffee Festival. Aflat la a cincea ediție, festivalul reprezintă, printre altele, o modalitate de experimentare a vechilor obiceiuri legate de consumul de ceai și cafea: Five O'Clock, ceaiuri dansante, ieșiri la cafea…

Tea & Coffee Festival se desfășoară între 1420 octombrie și aduce în prim plan elemente gastronomice și culturale din țările cu tradiție în producerea și consumul de ceai și cafea. Între manifestările artistice (și nu numai) menite să celebreze fenomenul cultural pe care îl reprezintă ceaiul și cafeaua se numără: reprezentații de muzică japoneză, indiană, chinezească, demonstrații și lecții de tango, capoeira, dansuri indiene, workshop-uri gastronomice, ateliere de caligrafie coreeană și japoneză, teatru și expoziții de fotografie. 

Ultimele trei zile sunt rezervate Expoziției de Ceai, Cafea, Accesorii și Gastronomie, la Sala Dalles, între orele 10:00 – 20:00. În cadrul acesteia, diversele sortimente de ceai și cafea expuse sunt completate cu demonstrații de latte art și de preparare a cocktail-urilor din ceai și cafea. 

Intrarea la expoziție este liberă. Mai multe detalii despre programul manifestațiilor artistice și locațiile acestora vei găsi aici.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here