The English Teacher

0
333

Sub deviza "Life doesn't always follow the script", ultimul film al actriţei Julianne Moore, The English Teacher (2013), promite să fie o comedie simpatică şi inteligentă.

Linda Sinclair (Julianne Moore), 40 de ani, necăsătorită, predă engleza într-un liceu din orășelul Kingston, Pennsylvania. Viaţa ei ultracomodă, în care singurele relaţii de lungă durată sunt cele cu pisicile sale siameze şi cu vasta colecţie de cărţi, este zdruncinată din temelii odată cu întoarcerea în Kingston a fostului său elev Jason Sherwood (Michael Angarano), cel care a eşuat lamentabil în cariera sa de dramaturg newyorkez.

Presat de tatăl său, doctorul Tom Sherwood (Greg Kinnear), să îşi schimbe profesia şi să aleagă ceva mai "serios", precum avocatura, Jason nu va primi susţinere decât din partea Lindei, autentic impresionată de talentul scriitoricesc al acestuia.

Pentru a-l promova, Linda se oferă să îi monteze piesa pe scena liceului Kingston. Dar cum nimic nu este atât de simplu precum pare la început şi nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită, Linda intră într-un hăţiş de încurcături care o vor obliga să îşi reconsidere viaţa şi propria atitudinea în faţa acesteia.

Lansarea oficială a filmului în Statele Unite este programată pentru data de 17 mai 2013.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here