The Hobbit: The Desolation of Smaug


Premiera: 13 December 2013
0
432

Și anul acesta primim în dar de Crăciun un film din seria cărților lui J.R.R. Tolkien. The Desolation of Smaug este cea de a doua ecranizare a trilogiei The Hobbit și se numără printre cele mai așteptate filme ale anului.

Filmul continuă cu aventurile lui Bilbo Baggins (Martin Freeman), care alături de Gandalf (Ian McKellen) și cei treisprezece gnomi, conduși de Thorin Oakenshield (Richard Armitage), pornesc într-o călătorie în căutarea regatului pierdut al gnomilor, Erebor. Bilbo (Martin Freeman) se află acum în posesia inelului, care își va exercita influența asupra lui, schimbându-l încetul cu încetul. De asemenea, dragonul Smaug, trezit la viață și mai puternic ca niciodată va reprezenta un mare obstacol în calatoria lor.

Regizorul Peter Jackson (trilogia Lord Of The Rings, King Kong) a adăugat distribuției personaje care nu apar în romanul original. Printre acestea se numără Frodo (Elijah Wood), Sauron (Benedict Cumberbatch) și Galadriel (Cate Blanchett). Guillermo del Toro, unul dintre scenariști, a precizat că acesta nu va fi un film pentru copii, acțiunea concentrându-se mai mult pe aspectele seriose ale poveștii.

Partea a doua a trilogiei este nominalizata la Oscar pentru efectele vizuale folosite, dar si montajul si mixajul sonor.

Pe data de 13 decembrie 2013 filmul va fi lansat în toate cinematografele din țară. 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here