Troienii – Hector Berlioz


  Cand: 05 Jan 2013
  Ora:19:00
  0
  697

  Montarea de pe scena The Met a operei Troienii, compozitia semnata de Hector Berlioz, va fi transmisa in direct la The Light Cinema (Liberty Mall) pe data de 5 ianuarie 2013, incepand cu ora 19:00.

  Spectacolul, care dureaza peste 6 ore, reprezinta o reluare a faimoasei si apreciatei productii din 2003 a lui Francesco Zambello. Inspirata de Eneida, epopeea lui Virgiliu, povestea urmareste aventurile eroului Aeneas dupa razboiul troian, in tinutul african al Cartaginei. Rolul principal este interpretat de tenorul Marcello Giordani, iar regina Cartaginei, Dido, este mezzo-soprana Susan Graham, cea care isi face astfel debutul pe scena The Met.  Partitura profetesei troiene Cassandra este reluata de soprana Debora Voigt.

  Biletele pentru spectacol, in valoare de 70 RON, se pot achizitiona de la casele de bilete The Light Cinema. Tot aici sunt puse in vanzare abonamentele pentru intreaga serie de transmisiuni live ale celor 12 spectacole de opera de la The Met (difuzate in perioada 13 octombrie 2012-27 aprilie 2013), in valoare de 700 RON.

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here