Waha Festival 2015

0
541

Plecând de la premisa că muzica se aude mai liber în natură, Waha Festival te invită la cea de-a 4-a ediție a evenimentului, ce va avea loc în perioada 23 – 26 iulie 2015 sub clar de lună, în natură, la aer proaspat și curat de vară.

Vor exista patru scene în aer liber care te vor bucura cu muzica de dimineață până dimineață. Pe scena de Deep vor urca cei mai importanți DJi și producători autohtoni a zonei undergournd, dar și din orașe importante ale scenei muzicale precum Berlin, Mosciva, Gent și Lisabona. Scena de psy ofera un line-up care va trece prin progressive, dark progressive, forest, phychedelic, spre stiluri mai intense pentru orele speciale dinainte de răsărit. Scena de live va aduce trupe, DJ, performance-uri și spectacole diverse, iar scena chill te așteaptă în zona centrală Luminish cu artiști autohtoni, dar și cu artiști aparținând altor meleaguri.

Waha este festivalul unde ești liber să te plimbi prin natură și să te exprimi, participând cu ce vrei și cu ce simți pentru a crea experiența pe care ți-o dorești. Zona Luminish este zona de întâlnire, schimb de idei și practici, care include workshop-uri artistice și meșteșugărești, piața de troc, cinema, Visionary Art Gallery, spațiu dedicat copiilor și zona de healing.

Waha este evenimentul unde pentru câteva zile va fi creată o societate alternativă, bazată pe sharing, încredere și explorarea unor căi inteligente de folosire a resurselor, în respect total pentru natură. Așadar, adu-ți tot ce-ți trebuie pentru a trăi confortabil în natură și creează-ți mediul propice unei experiențe de neuitat.

Printre artiștii care care vor urca pe scenele de la Waha Festival îi avem pe: Laurine Frost, Vlad Caia, Dr Nojoke, Marlene Magnoli, Cleymoore, Nathalia, Dawidu, Atriohm, Hypogeo, Karash, Ianuaria, Nocti Luca, Dsompa, Yara, Psystein, Malice in Wonderland, Trimurthi, Darkology, Dogora, Love Hertz, Matze, Rolf, Poetrip, Electroclown, Mike Vato, Gagarin Project, Sistah RastaFairy și mulți alții.

Biletele pot fi achiziționate la prețul pre-sale de 150 lei sau la intrare cu 250 lei. Locația va fi anunțată în curând.  

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here