Zilele Filmului German – editia 2014

0
448

Iubiți filmele străine? Ei bine, în perioada următoare nu veți dori să ratați crema talentului cinematografiei germane. Zilele Filmului German se va desfășura între 31 octombrie – 06 noiembrie la Cinema Studio din București, organizat în colaborare cu Uniunea Cineaștilor din România.

Premiatul, Kreuzweg (Patimile Mariei, 2014), în regia lui Dietrich Brüggemann va fi proiectat în deschiderea festivalului, urmat de un dialog cu scenarista filmului, Anna Brüggemann și actrița din rolul principal, Lea van Acken. Filmul spune povestea Mariei, în vârstă de 14 ani, și a familiei ei, care aparțin unei comunități ultra-religioase. Fata este educată după valori stricte catolice și devine tot mai marginalizată în mediul ei social. Printre invitații de onoare ai evenimentului se numără și regizorii filmelor din program: Farewell, Herr Schwarz (r. Yael Reuveny), ALIAS (r. Jens Junker), Der Fall Chodorkowksi (r. Cyril Tuschi).

Toate filmele vor fi subtitrate în română, iar biletele se pot cumpăra la casele de bilete din cadrul Cinema Studio, la prețul 10 lei/bilet sau chiar în varianta de abonament (4 intrări la prețul de 28 lei).

Pentru alte detalii și programul complet puteți intra aici.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here