ZORBA la Teatrul de Sufragerie

0
327

Sîmbătă, 15 februarie, Teatrul de Sufragerie prezintă ZORBA, un spectacol semnat de Ioan Mihai Cortea, dramatizare după romanul lui N.Kazantzakis, cu Silvian Vâlcu și Ioan Mihai Cortea, câștigătorul premiului Ștefan Iordache, cel mai bun actor la Gala Hop în 2010.

Montarea lui Ioan Mihai Cortea are la bază o evidentă pasiune pentru personajul lui Kazantzakis și încearcă să redea cât mai palpabil spiritul liber al personajului. Considerațiile asupra vieții și recunoștința pentru neprevăzutul destinului fac din Zorba un învingător, un om cu a cărui vitalitate publicul rezonează.

"Muierea-i altceva… e ceva de neînțeles și toate legile statului și ale religiei greşesc. De-ar fi să fac io legile nu le-aș face la fel pentru muieri și pentru bărbați, NU! una, zece, o sută, o mie pentru bărbat, doar e bărbat, poa' să le-ndure… dar nici măcar una pentru muiere, pentru că muierea-i o făptură slabă." (Zorba)

Intrare: 45 lei de persoana (tratația și biletul la spectacol incluse). Biletele se pot achiziționa online de la www.iabilet.ro, în limita a 20 de locuri disponibile sau cash de la casieria teatrului.

Detalii la email teatruldesufragerie@gmail.com  sau tel 0723.565.113. www.teatruldesufragerie.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here